Team

Home  >>  Team

Karin Moerkerk

Jeroen van der Weide

René Hartman

Fred Hagens

Hans Stavleu

 

INSPIRE-ME helpt  teams, bedrijven en organisaties om dagelijks te innoveren. Om succesvol te blijven in een competitieve en snel veranderende wereld, is het voor organisaties van cruciaal belang dat zij beschikken over creatieve medewerkers die innovatieve producten en diensten ontwikkelen.  Als iedereen in de organisatie het belang ziet om dagelijks te innoveren, creëert men kansen voor de onderneming, is er betrokkenheid bij het personeel en vernieuwt de organisatie zich. Het personeel weet als geen ander waar de verbeterpunten in het werkproces liggen.

Waarom willen we helpen?

Wij geloven  dat creativiteit onontbeerlijk is voor innovatie. Innovatie is onontbeerlijk voor organisaties. Bedrijven kunnen zich veel beter profileren als ze buiten de gebaande paden denken. Innovatie is de sleutel tot succes.

Organisaties waarin kansrijk wordt gedacht, verzekeren zich 24/7 van innovatiekracht.

Het gevolg van focussen op innovatiekracht is dat medewerkers kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie en dat er sprake is van zowel persoonlijke als organisatorische groei. We weten dat iedereen creatief is en dat men maar een klein zetje nodig heeft om op prachtige, waardevolle en kansrijke ideeën voor hun organisatie te komen.

Samen komen we verder! 

De innovatiekracht versterken we op talloze onortodoxe interactieve manieren die veel resultaat leveren.

Learning by doing!