Innovatieworkshops BPNVZ 1: Hoe stuur je op menselijke innovatie?

Home  >>  Innovatieworkshops BPNVZ 1: Hoe stuur je op menselijke innovatie?

Er is een hoop gaande op het Businesspark. Vorige week werd het meest innovatie bedrijf van Nieuw-Vennep gekozen tijdens The Guts Award.

In november worden in navolging op The Guts Award twee workshops georganiseerd voor u!

Deze workshops gaan beide over innovatie en zijn zeer waardevol. Dankzij subsidie van ESF kunnen deze workshops gratis worden aangeboden.

Inschrijven: 
Er zijn per workshop nog enkele plekken beschikbaar. Wees er snel bij, want… vol = vol.

Workshop 1
Hoe stuur je op de menselijke kant van innovatie?
(in teams/ op afdelingen/ in de organisatie)

Wanneer:      Donderdag 2 november
Voor wie:       Directie & management, afdelings- en teamleiders
Tijd:               13.30-16.30 uur
Locatie:         Intertraining Schillingweg 85, 2153 PL Nieuw-                                                      Vennep
Door:             Karin Moerkerk/ Inspire-me (Juryoorzitter The Guts Award)

Sociale innovatie
Op de menselijke kant van innoveren, de sociale innovatie, is te sturen als u weet waar u op moet letten.
De mensen in uw organisatie zijn het ware kapitaal. Zij bepalen samen het succes van uw bedrijf. Dit noemen we ook wel sociale innovatie. Of het nu gaat om het bedenken van nieuwe producten of het verbeteren van de dienstverlening. Uw mensen bepalen 70% van uw innovatiekracht.

Weten wat telt
Het is dus van essentieel belang om te weten hoe goed het verandervermogen is. En ook waar u het nog kan versterken. Werken uw mensen wel goed samen? Zijn de juiste afspraken gemaakt? Weet ieder z’n specifieke taak? Is het tempo van innoveren hoog genoeg? Geeft u genoeg richting? Is er ruimte voor een constructief debat?  Worden ideeën stromen gestimuleerd? Hoe kunt u het beste omgaan met verschillen van mensen?

In deze zeer waardevolle workshop leert u welke de factoren van belang zijn en welke factoren absoluut niet nodig zijn om innovatie te bevorderen. Tevens wordt duidelijk welke factoren met elkaar in balans moeten zijn om de sociale innovatiekracht zijn in een team, op een afdeling of in uw organisatie zo optimaal mogelijk te laten worden.
Gemiddeld wordt deze workshop gewaardeerd met een 8,4.

Inschrijven kan door middel van deze link: imailto:kmoerkerk@inspire-me.nl